Rudar stigao na pripreme u Antaliji

Podijeli:

Nakon dugog puta, ekspedicija Rudara stigla u Antaliju. Večeras odmor, sutra već u “mašini”, prekosutra prva utakmica.

Rudar je stigao u Antaliju!

Na aerodromu u Beogradu susret sa rukometašima Crne Gori koji su se vraćali sa Evropskog prvenstva u rukometa , medju njima i naš sugradaninin Radojica Čepič jedna od najvećih nada crnogorskog rukometa koji je svojim partijama na pomentum prvenstvu dokazao da ulazi u igrački krem svjetskog rukometa .

Prilika je iskorišćena za zajedničku fotografiju , inače mladji brat Radojice – Arsenije nalazi se na spisku ekspedicije Rudara u Antaliji , on ima 18 godina i igra u veznom redu.

Crveno-plavi su krenuli iz Pljevalja u 1.30, a u hotel Titanik, svoju bazu u Antaliju, stigli su oko 20.00 po lokalnom vremenu.

Uprkos putovanju od 14 sati sve je proteklo u dobroj atmosferi jer su fudbaleri Rudara znali šta ih čeka na putu ka Turskoj gdje su na pripremama boravili više puta, a znaju da ono glavno dolazi već sutra kada kreću sa ubitačnim radom.

Sjutra ujutro odradiće prvi trening, a već prekosutra na programu je i prva utakmica protiv Torpeda Kutaisi koja je zakazana za 15 časova.

“Drago mi je da je put prošao dobro i da smo stigli na odredište, iako je bio malo duži. Već sutra ulazimo u trenažni proces sa dva treninga, poslije toga imamo utakmicu, ali siguran sam da će svi igrači da se odmore za trening i naredne obaveze koje nas čekaju ovdje”, rekao je trener Rudara Rade Petrović -Njegoš.

Fudbaleri Rudara tokom protekle godine već su se navikli na epidemiološke mjere, a ništa se ne prepušta slučaju ni u Turskoj.

Svi koji stižu u Tursku obavezni su da ispune epidemiološke obrasce tokom leta, a nakon dolaska na svoju destinaciju poštuju se stroge mjere, dezinfekcija prtljaga, mjerenja temperature i sl.

Ostale vijesti

Novembar 3, 2023

Rudar je u polufinalu

Rudar je u Kotoru protiv Bokelja slavio boljim izvođenjem jedanaesteraca – 5:4, nakon što je poslije 90 minuta bilo 1:1.

April 28, 2023

Želimo da nastavimo pozitivan niz kod kuće

Nama su bodovi preko potrebni i daćemo 100% svojih mogućnosti da bi ostvarili dobar rezultat.

April 7, 2023

Remi pod Golubinjom bez golova

Rudar je odigrao nerijeseno bez golova protiv ekipe Jezera. I pored nekoliko odličnih šansi Rudar nije uspio da zatrese mrežu protivnika.

Februar 13, 2023

“Medulin kup” nas čeka ja pripremama.

Naša ekipa će za početak odigrati tri utakmice. Ako budu među prve dvije ekipe u grupi onda će se naći u završnici turnira.

Februar 13, 2023

Lazar Baltić povrtanik u Rudar

Lazar stiže iz Arsenala iz Tivta i opet će biti dio naše ekipe kao i u sezoni 20/21.

Februar 13, 2023

Dejan Tumbas novi fudbaler Rudara

Rudar je angažovao novo pojačanje. Novi pojačanje za naš tim je Dejan Tumbas.

Januar 17, 2023

Rudar krenuo sa pripremama

Poslije pet sedmica pauze fudbaleri Rudara ponovo su okupili na stadionu pod Golubinjom.

Januar 16, 2023

Dušan Živković je novi igrač Sutjeske iz Nikšića

Ono što se spekulisalo prethodnih dana, danas je dobilo i zvaničnu potvrdu.

Januar 13, 2023

Stefan Radojičić je novi igrač Rudara

Stefan ima 21 godinu i pokriva poziciju štopera.

Januar 10, 2023

Kartal i Janketić za jači Rudar

Krenula je naša skaut ekipa na posao i angažovala dva stara/nova igrača Rudara. Nemanja dolazi iz Maziya gdje je imao vrlo uspiješnu sezonu gdje je njegova ekipa osvojila titulu na Maldivima. Janketić dolazi iz ekipe Dečića gdje nije dobijao mnogo šansi pa se odlučio za Rudar u kojem je u prvim mandatu bilježio sjajne partije. […]

Septembar 21, 2022

Dragan Aničić novi šef struke Rudara

Dragan Aničić novi je trener Rudara. Iskusni stručnjak na klupi Pljevljaka naslijediće Srđana Nikića koji je dan nakon prvenstvenog poraza od Jedinstva Franca napustio Rudar.

Septembar 18, 2022

Srđan Nikić nije više trener Rudara

Iz uprave kluba je saopšteno da poraz od Jedinstva nije razlog rastanka. Već neko vrijeme Nikić se lomio da li da ostane u Pljevljima ili ne, jer nije mogao da bude 100% fokusiran na rad u klubu pa je iz privatnih razloga napustio klupu naše ekipe.

Septembar 12, 2022

Pobjeda u Kotoru

Važna pobjeda Rudara u Kotoru.

Avgust 15, 2022

Naša najveća snaga je publika

Javnost je bila svjesna da će se bodovi sa našeg stadiona teško odnositi. Osjetili su to na koži igrači Mornara, koji su došli u Pljevlja po sigurna tri boda ali su se vratili praznih ruku.

Avgust 3, 2022

Marko Burzanović je novi/stari igrač Rudara.

Burzanović je prošlu sezonu nastupao za Zetu, a prije toga branio boje Grblja, Pjunika, Intera iz Zaprešića, Rudara i Mladosti