Vuko Bogavac

Bogavac u Antaliju vodi 25 igrača

Podijeli:

Kao grom iz vedra neba odjeknula je informacija da će Rudar obaviti desetodnevne pripreme u turskom ljtevalištu Antaliji, koja je zimi „Meka“ za više od polovinu evropskih klubova.

Do prije desetak dana upitno je bilo sa kojim će igračima Pljevljaci početi pripreme. Sada je već izvjesno da će 25 fudbalera trenirati na prelijepim terenima u Turskoj.

O načinu na koji je Rudar uopšte došao na ideju da krene u Antaliji i kako se sve to desilo, medijima će danas, objasniti čovjek koji pokušava da vrati Rudar u život i koji je svojim povratkom u klub pokrenuo, kako sada stavri stoje jednu novu fudbalsku priču u Pljevljima, Duško Šarić.

Trener Rudara Vuko Bogavac potvrdio je u izjavi za “Dan” da će u Antaliju krenuti 25 igrača Rudara.

Tačno je da sam bio prijatno iznenađen kada nam je saopšteno da ćemo pripreme nastaviti u Antaliji. Ali neka ovo iznenađenje bude korisno po igrače. Neka naši mladi igrači vide kako se trenira i igra u Evropi. Tako će i sami biti dio te fudbalske Evrope, kazao je šef struke Rudara.

On je naglasio da ekipa neće krenuti put Antalije u nedjelju već u ponedjeljak.

–U nedjelju, na treningu saopštićemo imena igrača koji će poći na pripreme. Planirano je da za vrijeme boravka tamo odigramo tri ili četiri prijeteljske utakmice sa jakim protivnicima. Naravno da nam rezultat nije u prvom planu, ali na svakoj utakmici daćemo sve od sebe da se prikažemo u što boljem svijetlu. Takođe svaki sekund na terenu iskoristićemo da se što bolje uigramo i fizički pripremo. Nećemo se zanositi, naš prioriteni cilj je i dalje opstanak, zaključio je Bogavac. Bogavac je kazao da će u nedjelju znati imena nekih ekipa sa kojima će Rudar odmjeriti snage. Naglasio je da pored priprema važno da se svi igrači vrate nepovrijeđeni i da se tim sačuva kod Kovida 19.

Ostale vijesti

Decembar 21, 2023

Važna pobjeda za kraj jeseni

Pobjeda Rudara za kraj jesenje polusezone. Iako sa samo 4 igrača na klupi i uz brojne probleme u poslednjem periodu, Rudar je pobjedio.

Novembar 3, 2023

Rudar je u polufinalu

Rudar je u Kotoru protiv Bokelja slavio boljim izvođenjem jedanaesteraca – 5:4, nakon što je poslije 90 minuta bilo 1:1.

April 28, 2023

Želimo da nastavimo pozitivan niz kod kuće

Nama su bodovi preko potrebni i daćemo 100% svojih mogućnosti da bi ostvarili dobar rezultat.

April 7, 2023

Remi pod Golubinjom bez golova

Rudar je odigrao nerijeseno bez golova protiv ekipe Jezera. I pored nekoliko odličnih šansi Rudar nije uspio da zatrese mrežu protivnika.

Februar 13, 2023

“Medulin kup” nas čeka ja pripremama.

Naša ekipa će za početak odigrati tri utakmice. Ako budu među prve dvije ekipe u grupi onda će se naći u završnici turnira.

Februar 13, 2023

Lazar Baltić povrtanik u Rudar

Lazar stiže iz Arsenala iz Tivta i opet će biti dio naše ekipe kao i u sezoni 20/21.

Februar 13, 2023

Dejan Tumbas novi fudbaler Rudara

Rudar je angažovao novo pojačanje. Novi pojačanje za naš tim je Dejan Tumbas.

Januar 17, 2023

Rudar krenuo sa pripremama

Poslije pet sedmica pauze fudbaleri Rudara ponovo su okupili na stadionu pod Golubinjom.

Januar 16, 2023

Dušan Živković je novi igrač Sutjeske iz Nikšića

Ono što se spekulisalo prethodnih dana, danas je dobilo i zvaničnu potvrdu.

Januar 13, 2023

Stefan Radojičić je novi igrač Rudara

Stefan ima 21 godinu i pokriva poziciju štopera.

Januar 10, 2023

Kartal i Janketić za jači Rudar

Krenula je naša skaut ekipa na posao i angažovala dva stara/nova igrača Rudara. Nemanja dolazi iz Maziya gdje je imao vrlo uspiješnu sezonu gdje je njegova ekipa osvojila titulu na Maldivima. Janketić dolazi iz ekipe Dečića gdje nije dobijao mnogo šansi pa se odlučio za Rudar u kojem je u prvim mandatu bilježio sjajne partije. […]

Septembar 21, 2022

Dragan Aničić novi šef struke Rudara

Dragan Aničić novi je trener Rudara. Iskusni stručnjak na klupi Pljevljaka naslijediće Srđana Nikića koji je dan nakon prvenstvenog poraza od Jedinstva Franca napustio Rudar.

Septembar 18, 2022

Srđan Nikić nije više trener Rudara

Iz uprave kluba je saopšteno da poraz od Jedinstva nije razlog rastanka. Već neko vrijeme Nikić se lomio da li da ostane u Pljevljima ili ne, jer nije mogao da bude 100% fokusiran na rad u klubu pa je iz privatnih razloga napustio klupu naše ekipe.

Septembar 12, 2022

Pobjeda u Kotoru

Važna pobjeda Rudara u Kotoru.

Avgust 15, 2022

Naša najveća snaga je publika

Javnost je bila svjesna da će se bodovi sa našeg stadiona teško odnositi. Osjetili su to na koži igrači Mornara, koji su došli u Pljevlja po sigurna tri boda ali su se vratili praznih ruku.