Fk Rudar pljevlja

Rudar ima plan

Početak priprema zakazan za 14. Januar

Podijeli:

Rudar će sigurno početi zimske pripreme kao što je planirano. Prvo okupljanje zakazano je na gradskom stadionu 14. januara u 14 časova. Jedno je za sada sigurno na prozivci neće biti Miljana Vlaisavljevića. On će karijeru nastaviti i Liriji iz Prizrena. Da li će još neko otići iz Pljevalja ne znamo. Za sada niko nije uzeo papire. Jedino pojačanje za sada je mladi golman Lazar Baltić, koji će u Rudar doći kao pozajmljeni igrač Budućnosti.

“Značajan broj mladih igrača javlja nam se sa željom da dođe u Pljevlja, jer smo postali prepoznatljiv klub koji je dao mladim igračima šansu da se dokažu. Nekolicina njih to i iskoristila, kao što su Striković, Pejović, Ernec. Istina je da sam ja razgovarao sa ljudima iz kluba i iznio neke svoje želje, ali vidjećemo o tome pred sam početak priprema. Ne bih otkrivao detalje, ali postoje ozbiljne šanse da Rudar polako počne da vraća fiinansijsku stabilnost. To bi nam mnogo značilo. O svemu ćemo razgovarati otvoreno i vidjeti na čemu smo pa ćemo tek onda praviti planove za proljeće. Ne treba zaboravljati da je naš osnovni prioritet opstanak”, naglasio je Bogavac. Istakao je da devet bodova iz poslednja tri kola, od čega dva na gostovanju, pokazao da ova ekipa ima potencijal.

“Naravno da smo svjesni da su naši glavni konkurenti već počeli da kupuju igrače da traže pojačanja. Ali mi nećemo žuriti. U zavisnosti od eventualnih odlazaka tražićemo pojačanja. Uglavnom navijači Rudara ne moraju da brinu jer sam ubjeđen da će Rudar nakon par sezona ponovo biti konkurentan tim za najveće domete” zaključio je Bogavac.

Ostale vijesti

Decembar 21, 2023

Važna pobjeda za kraj jeseni

Pobjeda Rudara za kraj jesenje polusezone. Iako sa samo 4 igrača na klupi i uz brojne probleme u poslednjem periodu, Rudar je pobjedio.

Novembar 3, 2023

Rudar je u polufinalu

Rudar je u Kotoru protiv Bokelja slavio boljim izvođenjem jedanaesteraca – 5:4, nakon što je poslije 90 minuta bilo 1:1.

April 28, 2023

Želimo da nastavimo pozitivan niz kod kuće

Nama su bodovi preko potrebni i daćemo 100% svojih mogućnosti da bi ostvarili dobar rezultat.

April 7, 2023

Remi pod Golubinjom bez golova

Rudar je odigrao nerijeseno bez golova protiv ekipe Jezera. I pored nekoliko odličnih šansi Rudar nije uspio da zatrese mrežu protivnika.

Februar 13, 2023

“Medulin kup” nas čeka ja pripremama.

Naša ekipa će za početak odigrati tri utakmice. Ako budu među prve dvije ekipe u grupi onda će se naći u završnici turnira.

Februar 13, 2023

Lazar Baltić povrtanik u Rudar

Lazar stiže iz Arsenala iz Tivta i opet će biti dio naše ekipe kao i u sezoni 20/21.

Februar 13, 2023

Dejan Tumbas novi fudbaler Rudara

Rudar je angažovao novo pojačanje. Novi pojačanje za naš tim je Dejan Tumbas.

Januar 17, 2023

Rudar krenuo sa pripremama

Poslije pet sedmica pauze fudbaleri Rudara ponovo su okupili na stadionu pod Golubinjom.

Januar 16, 2023

Dušan Živković je novi igrač Sutjeske iz Nikšića

Ono što se spekulisalo prethodnih dana, danas je dobilo i zvaničnu potvrdu.

Januar 13, 2023

Stefan Radojičić je novi igrač Rudara

Stefan ima 21 godinu i pokriva poziciju štopera.

Januar 10, 2023

Kartal i Janketić za jači Rudar

Krenula je naša skaut ekipa na posao i angažovala dva stara/nova igrača Rudara. Nemanja dolazi iz Maziya gdje je imao vrlo uspiješnu sezonu gdje je njegova ekipa osvojila titulu na Maldivima. Janketić dolazi iz ekipe Dečića gdje nije dobijao mnogo šansi pa se odlučio za Rudar u kojem je u prvim mandatu bilježio sjajne partije. […]

Septembar 21, 2022

Dragan Aničić novi šef struke Rudara

Dragan Aničić novi je trener Rudara. Iskusni stručnjak na klupi Pljevljaka naslijediće Srđana Nikića koji je dan nakon prvenstvenog poraza od Jedinstva Franca napustio Rudar.

Septembar 18, 2022

Srđan Nikić nije više trener Rudara

Iz uprave kluba je saopšteno da poraz od Jedinstva nije razlog rastanka. Već neko vrijeme Nikić se lomio da li da ostane u Pljevljima ili ne, jer nije mogao da bude 100% fokusiran na rad u klubu pa je iz privatnih razloga napustio klupu naše ekipe.

Septembar 12, 2022

Pobjeda u Kotoru

Važna pobjeda Rudara u Kotoru.

Avgust 15, 2022

Naša najveća snaga je publika

Javnost je bila svjesna da će se bodovi sa našeg stadiona teško odnositi. Osjetili su to na koži igrači Mornara, koji su došli u Pljevlja po sigurna tri boda ali su se vratili praznih ruku.