Rudar kreće sa pripremama i velikim promjenama u ekipi

Podijeli:

Fudbaleri Rudara počeće pripreme za novu sezonu u ponedjeljak 13. juna. Stateg Pljevljaka Srđan Nikić zakazao je prozivku u 10 sati, a nakon toga ekipa će trenirati na pomoćnom terenu.

Ko je do sada otišao iz Rudara ?

Hikaru Matsui, Martin Prenkočević, Marko Čavor, Balša Banović, Vuk Striković, Nikša Vujanović i Predrag Kašćelan.


U ponedjeljak imaćemo dva treninga, prvi nakon prozivke, a drugi u 18 časova. Nakon toga ekipa se pakuje i u 22 sata krećemo ka Sloveniji, a naša baza biće Kranjska Gora.

Tu ćemo trenirati deset dana, odigrati par kontrolnih utakmica i vraćamo se za Pljevlja. Za to vrijeme biće sređen teren na Borovici i imaćemo odlične uslove za rad.

Ipak 10. jula, dakle dvije sedmice pored premijernu utakmicu sa Jezerom, idemo sedam dana na Zlatibor, gdje će biti dosta ekipa, a cilj nam je da tamo odigramo makar dvije pripremne utakmice i vraćamo se na naš teren u Pljevlja, detaljno je obajsnio plan priprema šef stručnog štaba Rudara.


U Rudaru nisu željeli da govore o pojačanjima, sportski direktor Željko Tomašević rekao nam je da je u stalnom kontaktu sa nekoliko igrača.

Naravno sve radimo u dogovoru sa Srđom Nikićem. Možda će neko od njih stići na početak priprema, a neko se priključiti u Sloveniji. Razumite te igrače, koji imaju kratak rok da završe papirologiju sa bivšim klubovima. Radi se o iskusnim igračima, a biće tu i mladih, bonus igrača. U svakom slučaju odmah ćete biti obavješteni kada se sklopi dogovor sa nekim igračem, kazao je Tomašević.

Ostale vijesti

Decembar 21, 2023

Važna pobjeda za kraj jeseni

Pobjeda Rudara za kraj jesenje polusezone. Iako sa samo 4 igrača na klupi i uz brojne probleme u poslednjem periodu, Rudar je pobjedio.

Novembar 3, 2023

Rudar je u polufinalu

Rudar je u Kotoru protiv Bokelja slavio boljim izvođenjem jedanaesteraca – 5:4, nakon što je poslije 90 minuta bilo 1:1.

April 28, 2023

Želimo da nastavimo pozitivan niz kod kuće

Nama su bodovi preko potrebni i daćemo 100% svojih mogućnosti da bi ostvarili dobar rezultat.

April 7, 2023

Remi pod Golubinjom bez golova

Rudar je odigrao nerijeseno bez golova protiv ekipe Jezera. I pored nekoliko odličnih šansi Rudar nije uspio da zatrese mrežu protivnika.

Februar 13, 2023

“Medulin kup” nas čeka ja pripremama.

Naša ekipa će za početak odigrati tri utakmice. Ako budu među prve dvije ekipe u grupi onda će se naći u završnici turnira.

Februar 13, 2023

Lazar Baltić povrtanik u Rudar

Lazar stiže iz Arsenala iz Tivta i opet će biti dio naše ekipe kao i u sezoni 20/21.

Februar 13, 2023

Dejan Tumbas novi fudbaler Rudara

Rudar je angažovao novo pojačanje. Novi pojačanje za naš tim je Dejan Tumbas.

Januar 17, 2023

Rudar krenuo sa pripremama

Poslije pet sedmica pauze fudbaleri Rudara ponovo su okupili na stadionu pod Golubinjom.

Januar 16, 2023

Dušan Živković je novi igrač Sutjeske iz Nikšića

Ono što se spekulisalo prethodnih dana, danas je dobilo i zvaničnu potvrdu.

Januar 13, 2023

Stefan Radojičić je novi igrač Rudara

Stefan ima 21 godinu i pokriva poziciju štopera.

Januar 10, 2023

Kartal i Janketić za jači Rudar

Krenula je naša skaut ekipa na posao i angažovala dva stara/nova igrača Rudara. Nemanja dolazi iz Maziya gdje je imao vrlo uspiješnu sezonu gdje je njegova ekipa osvojila titulu na Maldivima. Janketić dolazi iz ekipe Dečića gdje nije dobijao mnogo šansi pa se odlučio za Rudar u kojem je u prvim mandatu bilježio sjajne partije. […]

Septembar 21, 2022

Dragan Aničić novi šef struke Rudara

Dragan Aničić novi je trener Rudara. Iskusni stručnjak na klupi Pljevljaka naslijediće Srđana Nikića koji je dan nakon prvenstvenog poraza od Jedinstva Franca napustio Rudar.

Septembar 18, 2022

Srđan Nikić nije više trener Rudara

Iz uprave kluba je saopšteno da poraz od Jedinstva nije razlog rastanka. Već neko vrijeme Nikić se lomio da li da ostane u Pljevljima ili ne, jer nije mogao da bude 100% fokusiran na rad u klubu pa je iz privatnih razloga napustio klupu naše ekipe.

Septembar 12, 2022

Pobjeda u Kotoru

Važna pobjeda Rudara u Kotoru.

Avgust 15, 2022

Naša najveća snaga je publika

Javnost je bila svjesna da će se bodovi sa našeg stadiona teško odnositi. Osjetili su to na koži igrači Mornara, koji su došli u Pljevlja po sigurna tri boda ali su se vratili praznih ruku.